Huisstijl Buitenlijn

Buitenlijn is een adviesbureau voor creatieve participatie bij maatschappelijke vraagstukken. Zoals de naam al doet vermoeden is de aanpak van Buitenlijn er een die buiten de lijntjes durft te gaan.

Bij het ontwerpen van de huisstijl kregen we de opdracht mee dat deze ‘los’ mocht zijn met een portie frisse energie en creativiteit maar wel aansprekend voor overheden.

We ontwierpen een logo waarin het beeldende karakter van de bedrijfsnaam is terug te zien. Met een fris kleurenpalet en een herkenbare vormentaal passend bij het logo, ontwierpen we een huisstijl waarmee Buitenlijn hun waarden – Verbindend, Ontwerpend, Energiek en Oprecht – uit kunnen dragen.

Templates

Naast het logo, een kleurenpallet en vormentaal, ontwierpen we de website en diverse sjablonen die door Buitenlijn kunnen worden gebruikt voor Social Media, Word en PowerPoint.

“Wapenfeit is een betrouwbare partner met wie we makkelijk schakelen. Er zijn niet veel woorden nodig om elkaar te begrijpen. Wij voelden ons direct verbonden met onze nieuwe huisstijl en dragen deze met trots uit!”


Daniëlle Ramp, sociaal ontwerper en mede-eigenaar Buitenlijn