Dit zijn wij:

Maak kennis met de denkers, doeners en makers

Van creatief concept tot heldere boodschap. Van hoogstaande beeldbewerking tot perfect passende vormgeving. En van opvallende campagne tot het mooiste drukwerk. Bij Wapenfeit krijgt alles persoonlijke aandacht. Want bij ons staat de mens centraal. Die rode draad komt overal terug: We werken het liefste voor klanten met een maatschappelijke focus. Onze projecten zijn relevant en dragen bij aan een groter geheel. En in ons team staat werkplezier voorop. Zo maken we samen werk dat ertoe doet.

Marcel Bakkum

“We onderscheiden ons in de menselijke aanpak. Dat zijn geen loze woorden: het zit in ons DNA.”

Geef Marcel de ruimte en hij zet een stap verder. Deze conceptdenker verrast elke keer opnieuw met vernieuwende ideeën die hun doel raken. Hij is eerste aanspreekpunt, zorgt voor verbinding en haakt het juiste team aan. Zijn enthousiasme kent geen grenzen: Marcel is enorm betrokken en begrijpt als geen ander het belang van een succesvolle campagne voor de klant.

Hellen de Kam

“Het mooiste compliment is als een klant zegt: ‘Dit ontwerp is nóg beter dan ik had verwacht’.”

Hellen is de verbindende factor tussen het creatieve concept en een aansprekend grafisch ontwerp. Ze luistert, stuurt en stelt scherp. Met de wensen van onze klant in de ene hand, brengt haar andere hand het creatieve concept tot leven. Het resultaat is een heldere boodschap, stevig verpakt in een mooie huisstijl, duidelijke infographic, aansprekende animatie of goed vormgegeven magazine.

Mark Buter

“Als ik één van ‘onze’ campagnes zie op bussen, abri’s en grote led-schermen. Dan ben ik echt trots!”

Mark noemen we eerbiedig: een echte vakidioot. Er is niemand die zo enthousiast wordt van vers drukwerk of een perfecte technische vormgeving. Bij deze digitale vormgever staat kwaliteit hoog in het vaandel. Van beeldbewerking tot website beheer, van drukwerkbegeleiding tot visuele lay-out, dankzij Mark krijgt onze klant een perfect eindproduct in handen.

De klant daagt ons uit en wij dagen de klant uit om anders na te denken over communicatievraagstukken. Ga de uitdaging aan en neem contact met ons op. En laten we kijken wat we samen kunnen bereiken.