Ga mee op Expeditie Loopbaan

Hoe waardevol is het om verder te kijken dan de grenzen van je eigen corporatie? Om kansen te zien, obstakels te overwinnen, nieuwe ervaringen op te doen en te ontdekken waar je (meer) werkplezier van krijgt? Expeditie Loopbaan heeft al veel medewerkers dat duwtje in de rug gegeven. Toch kent niet iedereen de weg naar Expeditie Loopbaan. Daar brengt Wapenfeit verandering in. We kozen grensverleggende projecten in Brabant en brachten deze in beeld. Ook nodigden we expeditieleden – medewerkers van de corporaties – uit om hun inspirerende verhaal te vertellen én model te staan.

Stoer en grensverleggend

Het resultaat was een prachtig product. Een stoere, grensverleggende campagne waarin de mensen én de projecten van de 23 aangesloten woningcorporaties centraal staan. Want wie kan er nou beter over de meerwaarde van Expeditie Loopbaan vertellen dan de expeditieleden zelf?

“Fijne samenwerking waarin Wapenfeit heel goed aanvoelde wat essentieel was voor onze campagne; maatschappelijke projecten en de ontwikkeltrajecten van onze medewerkers.”

Antoinet van der Linden, Projectleider Expeditie Loopbaan

Toolkit

Voor de HR-afdelingen van alle corporaties ontwikkelden we een toolkit met de beelden, expeditie verhalen, flyers, Teams-achtergronden en posters om zelf te bewerken. Daarnaast gebruikten we social media en intranet om de verhalen te delen en Expeditie Loopbaan bredere bekendheid te geven.

Ook met de makers aan tafel? Als creatief conceptdenkers komen we sneller tot de essentie van het vraagstuk. Ga mee op expeditie en daag ons uit!