Medewerkers maken een logo dat werkt!

Bij de vijf Gasterijen van Archipel ontmoeten buurtbewoners elkaar voor een activiteit, een kop koffie, een praatje of een heerlijke maaltijd. De medewerkers zijn trots op hun werk. Zij vonden dat het oude logo niet meer paste bij het doel en de dienstverlening van de Gasterijen. Het was tijd voor iets nieuws.

Een middag brainstormen

Omdat de medewerkers het échte visitekaartje zijn van de Gasterijen, koos Wapenfeit voor een frisse aanpak. We organiseerden een creatieve sessie. Uiteraard op locatie bij één van de Gasterijen. Tijdens deze sessie kreeg een groep enthousiaste medewerkers alle ruimte om samen te brainstormen, te overleggen en te schetsen.

 

“Door middel van een creatieve sessie met goede begeleiding zijn wij gekomen tot een passend, eigentijds en verfrissend nieuw logo voor onze gasterijen.”

Latoya-Jane Lambooij
 | Coördinator Facilitaire Diensten

Aan het einde van de middag gingen wij met een rugzak vol bruikbare ideeën voor een nieuw logo naar de tekentafel. Elk idee is door ons vertaald en uitgewerkt in vormgeving. En natuurlijk werd de uiteindelijke keuze voor het nieuwe logo ook gemaakt door de medewerkers zelf!

Een logo dat met trots gedragen wordt door de hele organisatie? Kies voor eigenaarschap en betrokkenheid van je eigen medewerkers. Meer weten over onze aanpak?