Win-win-win voor personeelscampagne Archipel

Met een prominente rol voor de eigen zorgmedewerkers van Archipel, bereiken we met deze wervingscampagne een driedubbele meerwaarde. Want de nieuwe medewerker voelt zich meer aangesproken door een directe collega. De huidige medewerker voelt zich meer gewaardeerd en zal minder snel van baan wisselen. En onze modellen worden waardevolle ambassadeurs binnen én buiten de organisatie. Zij vertellen over de waardes die belangrijk zijn in hun werk: waardering, verbinding, mogelijkheden zien, aandacht en vernieuwing. Zo zetten we de mens centraal en benadrukken hoe trots Archipel op hun 5-sterren kanjers is.

“Wapenfeit verrast ons iedere keer weer met creatieve ideeën en snelle, passende antwoorden op onze vragen.”

Saskia van Nieuwland-Peters | Sr. Adviseur Marketing en Communicatie Archipel

Overal zichtbaar

De beeldentaal is multi-inzetbaar. De campagne is zichtbaar op facebook, Instagram, LinkedIn, bussen en abri’s in de regio Eindhoven. We kozen voor advertenties in kranten en bioscoopreclame. Daarnaast ontwikkelden we middelen voor de eigen medewerkers zoals posters en een kaartenset die medewerkers aan elkaar en aan vrienden of familie konden sturen.

We werken al jaren samen met deze grote zorgaanbieder. Met veel plezier vertalen we inhoudelijke vraagstukken naar campagnes en communicatiemiddelen. Weten waarom we graag werken voor klanten met een maatschappelijk doel, zoals zorgorganisaties, non-profit, woningcorporaties, natuur & landbouw en gemeentes?